👌Звісно, я маю на увазі натуральний продукт. Те, що можна придбати у магазині – у більшості своїй не є натуральним. Низька собівартість і зручність зберігання такого шоколаду зробили його популярними. 2 роки на полиці – і ніяких проблем! Окрім здоров’я тих, хто споживає. Гідрожири та консерванти шоколадного продукту – геть не дитячі ласощі.
🤔Отже, як визначити шоколад, який не тільки безпечно вживати, а й корисно?
1️⃣Відсоток какао. Чим вищий відсоток вмісту какао, тим більш натуральним вважається шоколад.
✨Наш шоколад має близько 99% какао.
2️⃣Термін зберігання.
✨Наш шоколад – без консервантів, зберігається близько 6 місяців. Якщо, наприклад, із сухофруктами – 4 місяці.
3️⃣Температура танення.
✨ТвійChoco тане вже при +35 градусах – коли ви тримаєте його в руках. Як і має танути справжній шоколад.
🔸Цікаво. Шоколад має бути блискучим зовні і матовим всередині. А ламатися має з характерним звуком. Це пояснюється особливостями приготування.